Lana Del Rey are un album nou şi întunecat

Lana Del Rey s-a apucat de noul album, “Honeymoon”.

Imediat după ce-a lansat “Ultraviolence”, Lana Del Rey nu a stat degeaba. În ultimele luni, artista a compus deja 9 piese noi pentru al patrulea album și este destul de mulțumită de cum se defășoară piesele și de cum se conturează “Honeymoon”.

Lana Del Rey n-a dat vreo dată exactă pentru lansarea noului material discografic, dar a fost foarte onestă cu detaliile. Ce-ar trebui să știm despre “Honeymoon”, viitorul ei album?

”Este foarte diferit de ultimul meu album (Ultraviolence) dar semănă foarte mult cu primele două,  (Born to Die și Paradise).  Am început să compun imediat după ce-am lansat Ultraviolence, pentru că avem o idee, simțeam ce va urma muzical după albumul acela. Este o idee care se dezvoltă și-mi place cum s-a dus până acum. E mai noir și mai întunecat. Am 9 piese și un cover până acum, dar mai caut câteva pentru ca totul să se lege frumos.”

Ce-ar mai fi de zis este că Lana Del Rey a menționat piesa după care a făcut cover: “Don’t Let Me Be Misunderstood” a Ninei Simone. Așteptăm, cu nerăbdare și sperăm la un Oscar pentru “Big Eyes”, piesa din filmul lui Tim Burton.

 

Sursa – 1music.ro

Related Posts