Lana Del Rey – West Coast (Solomun Remix) (piesa noua)

Remix of the year in 2011 pentru Around (Noir & Haze) de la Resident Advisor, DJ of the Year in 2012 de la Mixmag, Best DJ la Ibiza Awards in 2013 sunt cele mai importante premii pe care Solomun si le-a adjudecat in ultimii ani. Este unul dintre cei mai buni producatori din zona deep house si ne dovedeste asta cu remixul pentru “West Coast”, primul single de pe noul album Lana Del Rey. Sa il auzim!

Cu un videoclip recent lansat, “West Coast” apare astazi in topurile din toata lumea. Remixul lui Solomun vine exact inainte de startul sezonului de vara, in anticiparea lansarii albumului Ultraviolence al Lanei Del Rey. Este un material asteptat nu numai de fanii acesteia si cei ai genului indie pop, dar si de producatorii de muzica dance.

Multe dintre piesele artistei au fost remixate de-a lungul ultimilor ani de nume importante de pe scena dance:  Marcus Schossow, Cedric Gervais, Kaskade, Afrojack, Solarstone si multi, multi altii. Suntem siguri ca si piesele de pe noul album se vor bucura de variante dance de la producatori cunoscuti din muzica electronica.

Pana la alte remixuri, sa ne bucuram de aceasta varianta a lui Solomun, care a pastrat atmosfera hipnotica a variantei originale cu linia de bass continua si profunda.

Sursa – urban.ro

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *