Robbie Williams la Sziget Festival

Proaspăt câștigători ai titlului pentru “Best Major Festival” în 2014 la Europe Festival Awards, cei de la Sziget Festival vor să fie siguri că vor lua premiul și în 2015.

După ce la finalul anului trecut am aflat ca Florence and the Machine vor cânta pentru prima dată pe Insula Libertății, iată că astăzi a venit un nou anunț de interes maxim pentru szigetani și anume că și Robbie Williams va cânta la Sziget Festival 2015!

Ce e și mai tare este că atât Florence, cât și Robbie vor cânta înca din ziua -1, adică pe 10 august, pe scena principală, bineînțeles. Așadar, avem deja două nume extrem de mari anunțate, iar viitorul sună bine.

Sziget Festival are loc în perioada 10-17 august 2015, iar printre numele confirmate se mai numără și Alt-J, Awolnation, Blasterjaxx, Jamie Woon, The Subways, Fauve, Jose Gonzales, Babylon Circus și Kadebostany.

Biletele de o zi pentru ziua -1 vor fi vândute într-un număr limitat de 25.000, dar cei care își vor cumpăra un Abonament de 7 zile, se vor putea bucura de toată experiența Sziget Festival. Primele 10.000 de bilete sunt disponibile la pretul de 59 euro, iar apoi prețul va crește la 65 euro.

Abonamentele de o săptămână costă 229 euro până pe 30 aprilie, iar organizatorii se așteaptă ca anul acesta să fie sold-out.

Sursa – pandutzu.com

Related Posts