Veteranul argentinian Hernan Cattaneo, revine în Studio Martin în luna februarie a acestui an

Hernan Cattaneo se întoarce după aproximativ 7 luni în România, tot la Studio Martin – sâmbătă 21 februarie. De-a lungul celor trei decenii de călătorie muzicală, legendarul DJ sud-american și-a trăit viața prin muzica în care și-a găsit inspirația. Pe de altă parte, Hernan Cattaneo a inspirat la rândul său mii de iubitori ai muzicii electronice de pe întreg globul. 

Label owner și producător respectat, Hernan posedă o creativitate care încă dă “roade”. În doar doi ani, label-ul său Sudbeat s-a “înălțat” precum o lumină călăuzitoare pe scena muzicii electronice, lansând în mod regulat materiale semnate de Guy J, Henry Saiz, Nick Warren, Danny Howells, piesele proprii fiind “highlight”-ul discografiei mereu în crestere a acestuia. Pașaportul muzical al lui Hernan poartă “ștampilele” celor mai respectate dance event-uri din lume: Exit- Serbia, Electric Daisy Carnival – Las Vegas, Monegros – Spania, Dance Valley – Olanda.

Pasiunea și entuziasmul său au dus la a-l numi pe Hernan una din adevăratele legende pe care muzica electronică le are. Poartă cu mândrie titlul de DJ, producător și ambasador. Renumit pentru dragostea sa pentru muzică, indiferent de gen, el are o abilitate unică de a “țese” povești de sunete.

Fie că își conduce publicul într-o călătorie epică la festivaluri precum Coachella, Exit, sau Creamfileds, fie că își emite sunetele prin intermediul podcast-ului și radio show-ului său săptămânal de la Delta FM 90.3 – Buenos Aires, Hernan Cattaneo reușește în egală măsură să se inspire și să îi inspire și pe alții. Cu un stil muzical influențat de artiști precum Hernan Cattaneo, Nick Warren, John Digweed și Guy J, Alex & Mircea Babescu sunt cei mai potriviți pentru a asigura warm-up-ul acestei petreceri pe care sperăm că nu o veți uita curând.

Informații despre prețul biletelor în curând. Pentru REZERVĂRI sunați la: +40 733 MARTIN

Sursa – djsets.ro

Related Posts